Jeg hedder Sandra Ross og er privatpraktiserende fysioterapeut med eget ydernummer til at dække palliativ fysioterapi. Jeg er en del af det palliative netværk af fysioterapeuter i Region Syddanmark. Vi er 7 fysioterapeuter på Fyn, hvor jeg dækker Odense.

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2005. Jeg har erfaring med kommunal genoptræning, vedligeholdende træning og hjemmetræning indenfor voksenområdet. Ligeledes har jeg som privatpraktiserende været tilknyttet en klinik som hjemmebehandler. En årrække har jeg arbejdet med børn i egne hjem, specialskoler og børnehaver.

Jeg har praktiseret som palliativ fysioterapeut siden 2012, og er tilknyttet Palliativt Team ved OUH. Dette betyder et tæt samarbejde, supervision og undervisning.

Min behandling gives til alvorligt og uhelbredeligt syge i eget hjem. Behandlingen gives til patienter, som bliver henvist fra egen læge eller Palliativt Team. Jeg er forpligtet til at starte behandling op inden få hverdage, så evt. ventetid vil aldrig være mere end et par dage.

Som palliativ fysioterapeut forventes det, at jeg har empati, er tilstede, er fagligt velfunderet, rummelig og professionel. Det mener jeg at kunne stå indefor.

Jeg sidder i bestyrelsen for Onkologisk og Palliativ fysioterapi, hvilket betyder jeg hele tiden bliver opdateret på relevant information indenfor det palliative fagområde, samt er med til at udvikle området.

Gennem hele min karriere har jeg sørget for løbende at videreuddanne mig med relevante kurser og temadage. Jeg har bl.a. taget grunduddannelse for palliativ fysioterapi,  uddannelsen ved fysioterapeut Kirsten Tørsleff til gener efter brystkræft. Ligedes har jeg taget kurser om akupunktur, træning der er målrettet alvorligt syge, samt smertekurser.

For en uddybende præsentation af indhold i behandling, henvisningsprocedure samt nyttige links vælg venligst overskrift i menulinjen øverst på siden.

Har du spørgsmål i forbindelse med din situation, eller er du anden fagperson, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.